Seisomakausikortti 23-24

Seisomakausikortti kaudelle 2023-2024

Haluan, että kausikorttini jatkuu automaattisesti mahdollisssa Playoffs-otteluissa. Ottelut laskutetaan pelattujen kotiotteluiden mukaan. (PLUS-ominaisuus)

Haluan, että kausikorttini jatkuu kestotilauksena myös tulevina kausina.

Alkaen 139,00 € / kpl 279,00 sis. alv 10,00 %
  Kpl

Kirjoitathan tilauksen lisätietoihin haluatko kortin mobiilina, muovisena korttina vai irtolippuina.

Irtolippukausikortteihin lisätään 15 € palvelumaksu.

Kun varaat kausikorttisi PLUS-ominaisuudella, varmistat myös samalla paikkasi pudotuspeleissä erikoishintaan. Pudotuspelien ottelukohtainen hinnasto PLUS-kausikorttilaisille ilmoitetaan kaksi (2) viikkoa ennen pudotuspeliotteluiden alkua. Pudotuspeliottelut laskutetaan erikseen kaikkien pelattujen kotiotteluiden mukaan kauden päätyttyä.

Kestotilaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksesi uusimisesta, vaan se jatkuu automaattisesti aina uudelle kaudelle. Säilytät samalla oman kausikorttipaikkasi. Valitsemalla kestotilauksen sitoudut jatkuvaan tilaukseen ja korttisi laskutetaan aina automaattisesti seuraavalta kaudelta, jos et ole peruuttanut tilausta määräaikaan mennessä. Olemme yhteydessä kestotilauksen valinneisiin asiakkaisiin hyvissä ajoin seuraavan kauden laskutuksesta, käytännöistä ja hinnoista. Kestotilaajana sinulla on etulyöntiasema tulevalle kaudelle.