Tilausehdot


Perustiedot

Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.​

Tuotteiden toimitus

Tuotteiden toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut. Tuotteiden toimitusaika on noin viisi (5) arkipäivää, tämä voi kuitenkin poiketa tuotteesta ja tilauksen luoneesta. Lisätietoa toimituksesta: sportshop@vaasansport.fi. Verkkokaupasta tilatut tuotteet on mahdollista noutaa myös SportShopista osoitteesta Rinnakkaistie 1, 65350 Vaasa. Noudon tulee tapahtua SportShopin aukioloaikojen puitteissa. Tilattu tuote on noudettavissa SportShopista noin kolmen päivän kuluttua tilauksesta. Säilytämme tilattuja noutotuotteita kolme (3) kuukautta tilauspäivämäärästä lähtien. Lisätietoa noutomahdollisuuksista: sportshop@vaasansport.fi

Palautukset

Tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla ehdottomasti käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa. Viallisia tuotteita emme vaihda tai palauta.

Palauttaessasi tuotetta, merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy nopeuttaaksesi toimintaamme. Voit palauttaa tuotteen suoraan SportShopiin, osoite on Rinnakkaistie 1, 65350 Vaasa. Postitse tapahtuvat palautukset, ota yhteyttä ensin sähköpostitse sportshop@vaasansport.fi.

Emme lunasta postiennakkolähetyksiä. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Kausikorttien tilausehdot

Yhteystiedot

Hockey-Team Vaasan Sport Oy

Rinnakkaistie 1, 65350 Vaasa
Puhelin: 020 1555 600
Sähköposti: sportshop@vaasansport.fi