Seisomakausikortti 2024-25

Seisomakausikortti Liiga-kaudelle 2024-2025
Ennakkohinnat voimassa 15.5.2024 asti

Haluan, että kausikorttini jatkuu kestotilauksena myös tulevina kausina.

Alkaen 149,00 € / kpl 229,00 sis. alv 10,00 %
  Kpl

Kestotilaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksesi uusimisesta, vaan se jatkuu automaattisesti aina uudelle kaudelle. Säilytät samalla oman kausikorttipaikkasi. Valitsemalla kestotilauksen sitoudut jatkuvaan tilaukseen ja korttisi laskutetaan aina automaattisesti seuraavalta kaudelta, jos et ole peruuttanut tilausta määräaikaan mennessä. Olemme yhteydessä kestotilauksen valinneisiin asiakkaisiin hyvissä ajoin seuraavan kauden laskutuksesta, käytännöistä ja hinnoista. Kestotilaajana sinulla on etulyöntiasema tulevalle kaudelle.

Kausikortti jatkuu automaattisesti mahdollisiin playoffs-otteluihin. Nämä laskutetaan jälkikäteen toteutuneiden otteluiden mukaan. Mikäli et halua, että kausikorttisi on voimassa playoffs-sarjassa, ole yhteydessä Vaasan Sportin asiakaspalveluun 15.2.2025 mennessä. Mahdolliset playoffs-kotiottelut laskutetaan kevään 2025 playoffs-hinnaston lippuhinnoilla (hinnasto ilmoitetaan viimeistään 15.2.2025 mennessä).

Irtolippukausikortteihin lisätään 15 € palvelumaksu.

Alennusryhmät: eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet

Jokainen kausikortti toimitetaan mobiilikausikorttina siihen puhelinnumeroon, joka on toimitettu tilauksen yhteydessä. Mobiilikausikortti näkyy Vaasan Sportin sovelluksessa, jonka voit helposti ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta. Lisätietoa sovelluksesta löydät osoitteesta https://vaasansport.fi/app

Sovelluksen kautta voit helposti myös lainata kausikorttia kenelle tahansa jolla on Sportin sovellus ladattuna puhelimelle. Sovellus on ilmainen ja sen asentamiseen menee noin neljä (4) minuuttia.